Programma voor leiderschap als veranderaar: Leid uw organisatie naar de toekomst

Leer de vaardigheden om je organisatie door sytemische verandering te leiden, door het cultiveren van een collectief doel, in een tweedaags offsite trainingsprogramma.

Kom in contact met een groep gelijkgestemde leiders, verdiep je leiderschapsvaardigheden als changemaker en leid je organisatie naar de toekomst.

2 dagen training + 0,5 reflectiedag
Geetbets, België
Voor ervaren leiders
€975 - Inclusief 1 overnachting. In aanmerking voor subsidies.

Leiderschap als veranderaar onder de knie krijgen: Bevorder systemische verandering, leid uw organisatie

Als ervaren leider heb je al opmerkelijk succes geboekt. Nu is het tijd om je leiderschap naar het volgende niveau te brengen. "Mastering Change Maker Leadership" geeft je de tools, kennis en connecties om te leiden met authenticiteit, impact en invloed.

Dit programma is speciaal ontworpen voor ervaren leiders die als katalysator willen fungeren voor zinvolle verandering en die innovatie en groei in hun organisatie willen stimuleren.  

Onder leiding van StreetwiZe mede-oprichter Bram Doolaege combineert dit tweedaagse programma in Geetbets, België interactieve sessies, persoonlijke reflectie, groepsactiviteiten en veel plezier voor een transformatieve leerervaring.

Als onderdeel van onze sociale impact reserveren we in elk leiderschapsprogramma 2 plaatsen tegen kostprijs voor sociale ondernemers of non-profits. Neem contact met ons op om je aan te melden voor deze plaatsen!

Ontplooi je potentieel en leer leiderschapsvaardigheden om een geweldige teamcultuur te creëren

 1. Leiderschap als veranderaar: stuur zinvolle transformaties aan, bevorder aanpassingsvermogen en vooruitgang binnen uw organisatie
 2. Innovatie: geef leiding aan je team bij het ontwikkelen van creatieve oplossingen om concurrerend te blijven en voorop te blijven lopen
 3. Conflicthantering: een harmonieuze werkomgeving bevorderen, geschillen constructief oplossen en de teamcohesie behouden.
 4. Leiderschapssimulatie: Samen met een professionele acteur simuleren we levensechte ervaringen om de aangeleerde leiderschapsvaardigheden in een veilige omgeving te oefenen. Test en ervaar het resultaat van je acties en keuzes.

Volgende expeditie:

Trainingsdata
Dag van reflectie
Beschikbaarheid
Herfst 2024
Herfst 2024
Neem contact met ons op om u vooraf in te schrijven!

Wat levert het je op?

Inzichten in je eigen sterke punten en ontwikkelingsgebieden
Vaardigheidsontwikkeling in veranderingsgericht leiderschap en conflictmanagement
Reflectie en feedback ter ondersteuning van professionele en persoonlijke groei
Simulatie om een brug te slaan tussen de training en het echte werk
Een verfrissende kijk op leiderschap
Netwerkgelegenheid met andere deelnemers

Ontdek de locatie

De Heerlijckyt Van Elsmeren is een origineel maar ook exclusief vergadercentrum met een unieke en prachtige ligging. Het landgoed met kasteel, hoeve, vijvers en parken is prachtig gelegen in Geetbets op de grens van Vlaams-Brabant en Limburg.

Een voorproefje van de agenda

Dag 1

LEREN

 • Leiderschap als veranderaar: systemische verandering
 • Leiderschap als veranderaar: uw organisatie leiden
Dag 2

ERVAREN

 • Conflictbeheersing
 • Leiderschapssimulatie, ondersteund door een professionele bedrijfsacteur
Dag 3 - online

REFLECTEREN

 • Reflecteren op persoonlijke en groepservaringen tijdens het programma
 • Deel inzichten, bespreek obstakels en onderzoek groeimogelijkheden in een ondersteunende online omgeving.
Individueel

COACHING-SESSIE

 • Ontdek hoe onze individuele coaching een krachtige aanvulling kan zijn op jouw reis naar een uitzonderlijk leider
 • Met individuele coaching bieden we persoonlijke ondersteuning op maat van jouw specifieke uitdagingen en doelen. Het is de perfecte gelegenheid om werkgerelateerde problemen frontaal aan te pakken en nog tastbaardere resultaten te behalen.

De begeleiders

Bram brengt ervaring als thought leader op het gebied van verandermanagement, communicatie en leiderschap naar het StreetwiZe team, evenals belangrijk onderzoek op het gebied van evidence-based management. En niet te vergeten een geweldig gevoel voor humor.

Arnoud is medeoprichter van Mobile School en StreetwiZe. Hij is een internationaal erkend sociaal ondernemer, Ashoka Fellow en auteur van het boek 'StreetwiZe: Wat managers kunnen leren van straatkinderen'.

Wat moet je meenemen? Absoluut niets. Alles is inbegrepen in de prijs!

Inbegrepen in de trainingskosten:

 • Accommodatie voor één nacht
 • Ontbijt - lunch - diner
 • Trainingsmateriaal

Reserveer nu je stoel

Als je nog vragen hebt over deze expeditie, stel ze dan gerust.

(Alle velden zijn verplicht)
Hartelijk dank! Je inzending is ontvangen!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.

Deze expeditie komt in aanmerking komt voor subsidies

Al onze opleidingen komen in aanmerking voor KMO-Portefeuille subsidies. Lees meer over de KMO e-wallet, vereisten, bedragen en aanvraagprocedures op de website van Vlaio.

StreetwiZe ontwikkelt leerproducten met een grote impact voor bedrijven, geïnspireerd door de complexe en competitieve realiteit van straatgemeenschappen. Met een unieke combinatie van academisch onderzoek, zakelijke inzichten en ongecompliceerde street savviness ondersteunen we bedrijven en hun werknemers bij het omgaan met verandering, het ontwikkelen van leiderschap en het bevorderen van welzijn.

Alle winsten van StreetwiZe worden geïnvesteerd in MobileSchool.org om een 360° positieve impact op deelnemers, bedrijven en de maatschappij te garanderen.

Meer informatie over onze purpose