Ontdek StreetwiZe's Open Leiderschap Training aanbod

Ga met ons mee op een reis om uw leiderschapsvaardigheden te verbeteren, nieuwe perspectieven te omarmen en een blijvende impact in uw organisatie te maken.

Deze trainingsprogramma's staan open voor individuele registratie en komen in aanmerking voor subsidies.

Ontdek onze twee trainingsformats

Leiderschapstraining in de klas

Een reeks interactieve klassikale workshops, ontworpen rond specifieke leiderschapsvaardigheden en -competenties. Geen zorgen, zelfs in de traditionele klassikale training blinkt StreetwiZe uit in de kunst van het inspireren en het maken van een blijvende impact.

Klassikale training

Op ervaring gebaseerde leiderschapstraining

Ervaringsleren dompelt leerlingen onder in praktijkscenario's uit de echte wereld en stimuleert actieve betrokkenheid en de ontwikkeling van praktische vaardigheden. Het verandert passief leren in actief problemen oplossen, waardoor training een dynamische, gedenkwaardige reis wordt waarbij inzichten met passie worden toegepast en vastgehouden.

Op ervaring gebaseerde training

Leiderschapstraining in de klas

Leer essentiële leiderschapsvaardigheden om je teams te versterken en je organisatie naar succes en groei te leiden. Leertrajecten combineren hart (inspiratie), hoofd (inzicht) en handen (concrete acties en gedrag) om een maximale impact te bereiken. In onze klassikale trainingsprogramma's beginnen we met het opbouwen van het leiderschapsmodel. In een tweede fase brengen we deze kennis in de praktijk met hands-on vaardigheden en een simulatie met acteurs.

Icoon Inspireren

Leiderschap Kick-start

Open voor registratie

Verbeter als beginnend leider je vaardigheden in teamleiderschap. Dit programma start met de fundamentele elementen van zelfleiderschap, situationeel leiderschap en transformationeel leiderschap om je leiderschapsreis een kickstart te geven.

Meer info

Zelfleiderschap

Ontgrendel het potentieel van authentiek leiderschap om de prestaties van de organisatie en de betrokkenheid van medewerkers te stimuleren. Ontdek je eigen drijfveren, inspireer anderen en respecteer je eigen grenzen.

Voor ervaren leiders en ondernemers
Geetbets, België
Meer info

Verbonden leiderschap

Open voor registratie

Sterke verbindingen, intern en extern, door middel van betekenisvolle gesprekken. Dit traject rust je uit met de vaardigheden om een teamcultuur te creëren waarin mensen elkaar versterken voor positieve verandering.

Meer info

Leiderschap als change maker

Word een Change Maker Leader die zich richt op het stimuleren van innovatie en het cultiveren van een collectief doel. Begeleid individuen bij verandering, moedig experimenteren en leren aan en inspireer een gemotiveerd team.

Voor ervaren leiders en ondernemers
Geetbets, België
Meer info

"Vertel het me en ik vergeet. Leer het me en ik onthoud het. Betrek me erbij en ik leer".

Benjamin Franklin

Op ervaring gebaseerde leiderschapstraining

Ervaringsleren is ontworpen om emoties los te maken bij deelnemers en hun kennis en vaardigheden te vergroten. Een actieve rol spelen in het leerproces leidt tot een hogere leercurve, een hoger engagement en een diepgaande verankering van de leerreis. Kolb's model van ervaringsleren (1984)

De StreetwiZe expeditie is een diep en impactvol moment voor concrete ervaring en reflectieve observatie. Deze diepgaande zelfreflectie creëert de ideale start voor de volgende fase, waarin we de deelnemers begeleiden om hun reflecties via leiderschapsmodellen om te zetten in een persoonlijk actieplan.

Leiderschapspotentieel ontsluiten

Verbindingen leggen in de gevangenis van Leuven

Leer met en van gedetineerden om een diep gevoel van empathie te ontwikkelen. Dit programma benadrukt de kracht van menselijke verbindingen en empowerment om positieve verandering teweeg te brengen.

Voor beginnende teamleiders
Leuven, België
Meer info

Leiderschap door verbindingen

Een meeslepende expeditie met vluchtelingen

Open voor registratie

Ervaar de kracht van verbonden leiderschap door je krachten te bundelen met vluchtelingen. Ga op een transformerende reis die blijvend impact zal hebben op je leiderschapsvaardigheden en mindset.

Voor ervaren leiders en ondernemers
Pelt, België
Meer info

Zelfleiderschap voor impact

Een immersieve expeditie in Roemeense sloppenwijken

Maak contact met veerkrachtige kinderen in Roemeense sloppenwijken om zelfleiderschapspotentieel te ontsluiten. Dit levensveranderende programma rust deelnemers uit met de inzichten om zichzelf effectief te leiden en hun acties af te stemmen op hun doelgerichtheid.

Voor ervaren leiders en ondernemers
Iasi, Roemenië
Meer info

Bekijk hoe ons team de kracht van immersief leiderschapsonderwijs voor een langdurige impact uitlegt.

StreetwiZe ontwikkelt leerproducten met een grote impact voor bedrijven, geïnspireerd door de complexe en competitieve realiteit van straatgemeenschappen. Met een unieke combinatie van academisch onderzoek, zakelijke inzichten en ongecompliceerde street savviness ondersteunen we bedrijven en hun werknemers bij het omgaan met verandering, het ontwikkelen van leiderschap en het bevorderen van welzijn.

Alle winsten van StreetwiZe worden geïnvesteerd in MobileSchool.org om een 360° positieve impact op deelnemers, bedrijven en de maatschappij te garanderen.

Meer informatie over onze purpose