Kick-start leiderschap: Kick-start van je leiderschapsreis

Ervaar de kracht van teamleiderschap in een tweedaags offsite trainingsprogramma.

Kom in contact met een groep gelijkgestemde leiders en leer wat er nodig is om een mensgerichte en prestatiegerichte teamcultuur te creëren.

2 dagen training
Leuven, België
Voor teamleiders
€650 - In aanmerking voor subsidies.

Ontgrendel je leiderschapspotentieel

In dit boeiende leiderschapsprogramma leren deelnemers de fundamentele componenten van leiderschap. Betrokkenheid van medewerkers begint met authentiek leiderschap.

Krijg praktische inzichten in leiderschap en ontwikkel je persoonlijke, flexibele leiderschapsstijl. Dit programma is speciaal ontworpen voor beginnende leiders en vormt de basis voor vele jaren van succesvolle in-company leiderschapsprogramma's.

Dit tweedaagse programma in Leuven, België, wordt geleid door een ervaren facilitator en combineert interactieve sessies, persoonlijke reflectie en groepsactiviteiten voor een transformatieve leerervaring.

Als onderdeel van onze sociale impact reserveren we in elk leiderschapsprogramma 2 plaatsen tegen kostprijs voor sociale ondernemers of non-profits. Neem contact met ons op om je aan te melden voor deze plaatsen!

Ontplooi je potentieel en leer leiderschapsvaardigheden om een geweldige teamcultuur te creëren

  1. Zelfreflectie: Een team leiden begint met fundamentele kennis en begrip van jezelf. Je wordt aangemoedigd om je sterke en zwakke punten, waarden en doelen te evalueren als basis voor het verdere programma voor leiderschapsontwikkeling.
  2. Situationeel leiderschap: Een kernaspect van leiderschap is het vermogen om je leiderschapsstijl aan te passen op basis van de behoeften van een specifieke situatie of een specifiek team. Er bestaat geen one-size-fits-all leiderschap en effectieve leiders moeten flexibel en responsief zijn.
  3. Communicatiestijlen: Op basis van de Roos van Leary, een model over de dynamiek van sociale interactie, leer je hoe je je communicatiestijl kunt aanpassen om de samenwerking te verbeteren en conflicten in een professionele context te verminderen.
  4. Leiderschapssimulatie: Samen met een professionele acteur simuleren we levensechte ervaringen om de aangeleerde leiderschapsvaardigheden in een veilige omgeving te oefenen. Test en ervaar het resultaat van je acties en keuzes.

Volgende expeditie:

Trainingsdag 1
Trainingsdag 2
Beschikbaarheid
26 april 2024
03 mei 2024
Open voor registratie

Wat levert het je op?

Inzichten in je eigen sterke punten en ontwikkelingsgebieden
Vaardigheden ontwikkelen in het vormen van een teamcultuur en het behalen van resultaten
Reflectie en feedback ter ondersteuning van professionele en persoonlijke groei
Simulatie om een brug te slaan tussen de training en het echte werk
Een verfrissende kijk op leiderschap
Netwerkmogelijkheden met andere deelnemers

Ontdek de locatie

Het kantoorMobile School is een originele en inspirerende trainingslocatie in het centrum van Leuven.

Een voorproefje van de agenda

Dag 1

LEREN

  • Zelfreflectie
  • Duik in het eerste essentiële leiderschapskader: situationeel leiderschap
Dag 2

ERVAREN

  • Communicatiestijlen
  • Leiderschapssimulatie, ondersteund door een professionele bedrijfsacteur

De begeleiders

Davy heeft uitgebreide business vaardigheden opgebouwd als senior manager in de internationale IT-advieswereld, waar hij altijd van nature gericht was op het werken met mensen - niet met "middelen". Als liefhebber van impro-comedy houdt hij ervan dat faciliteren onderhoudend is, terwijl het toch een solide, impactvol verhaal oplevert.

Eric Vanbiervliet heeft uitgebreide ervaring in leren, organisatieontwikkeling en leiderschap, met een passie voor faciliteren, coachen en adviseren van medewerkers, managers.

Wat moet je meenemen? Absoluut niets. Alles is inbegrepen in de prijs!

Inbegrepen in de trainingskosten:

  • Lunch
  • Trainingsmateriaal

Reserveer nu je stoel

Als je nog vragen hebt over deze expeditie, stel ze dan gerust.

(Alle velden zijn verplicht)
Hartelijk dank! Je inzending is ontvangen!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.

Deze training is subsidiabel.

Al onze opleidingen komen in aanmerking voor KMO-Portefeuille subsidies. Lees meer over de KMO e-wallet, vereisten, bedragen en aanvraagprocedures op de website van Vlaio.

StreetwiZe ontwikkelt leerproducten met een grote impact voor bedrijven, geïnspireerd door de complexe en competitieve realiteit van straatgemeenschappen. Met een unieke combinatie van academisch onderzoek, zakelijke inzichten en ongecompliceerde street savviness ondersteunen we bedrijven en hun werknemers bij het omgaan met verandering, het ontwikkelen van leiderschap en het bevorderen van welzijn.

Alle winsten van StreetwiZe worden geïnvesteerd in MobileSchool.org om een 360° positieve impact op deelnemers, bedrijven en de maatschappij te garanderen.

Meer informatie over onze purpose