Ontdek StreetwiZe's Inspirerende Keynote aanbod

Ontdek hoe we uw werknemers kunnen inspireren, een frisse kijk op leiderschap kunnen geven voor uw bedrijfsevenement of een leertraject met een hoogtepunt kunnen beginnen!

Ontdek onze Inspirerende Keynote aangeboden door de twee stichtende partners

Arnoud Raskin

Arnoud Raskin is de oprichter van Mobile School en StreetwiZe. Hij is een internationaal erkend sociaal ondernemer, Ashoka Fellow en auteur van het boek 'StreetwiZe: Wat managers kunnen leren van straatkinderen'.

Arnoud verwerkt zijn ervaring als productontwerper, jeugdwerker en sociaal ondernemer in twee boeiende keynotes.

Al meer dan 15 jaar brengt Arnoud het StreetwiZe verhaal over de hele wereld, op bedrijfsevenementen en grote conferenties, maar ook als aftrap van leiderschaps- en veranderingstrainingen.

Boek Arnoud

Bram Doolaege

Bram Doolaege is medeoprichter van StreetwiZe en verantwoordelijk voor de inhoud van de StreetwiZe training.

Hij brengt ervaring als thought leader op het gebied van verandermanagement, communicatie en leiderschap naar het StreetwiZe team, evenals belangrijk onderzoek op het gebied van evidence-based management.

Bram gebruikt zijn gevoel voor humor en zijn academische achtergrond om zijn publiek te betrekken bij onderwerpen als talentontwikkeling en leiderschap.

Boek Bram

"Uitstekende spreker, misschien wel de meest innemende en relevante externe spreker die ik tot nu toe heb gezien. Een intelligent en zelfverzekerd persoon met duidelijk verwoorde, originele ideeën die kunnen worden toegepast op zowel het leven als het werk."

FINTRU-deelnemer

Keynote onderwerpen‍

The Founder's Story & Leadership

Arnoud vertelt het verhaal van 'het waarom' en 'het hoe' waarmee hij begon als student-ondernemer op de designschool met een missie om de wereld te veranderen. Hij legt uit hoe 'purpose' het belangrijkste kompas werd van zijn leiderschap en hoe hij dit gebruikte om anderen te inspireren en te betrekken bij het opbouwen van een wereldwijd netwerk van bedrijven en NGO's die de realiteit van straatkinderen aanpakken.

Coaching
Verbonden leiderschap
Inclusie en diversiteit
Influencing
Meer informatie

Talent Is Overrated

Onnodig te zeggen dat we geloven in de kracht van talenten. Door onze ervaring met talentontwikkeling, zowel op straat als in bedrijven, hebben we geleerd wat de drie belangrijkste uitdagingen zijn als het gaat om talentontwikkeling. In de keynote leer je 12 praktische tips om talentontwikkeling te managen, als individu of als organisatie.

Ontwikkeling van talent
Beheer van talent
De donkere kant
Meer informatie

Change Maker Leadership

Arnoud presenteert de 3 kerningrediënten van Change Maker Leadership. Dergelijk leiderschap is essentieel om wereldwijde problemen aan te pakken, zoals basisonderwijs voor 150 miljoen straatkinderen, maar ook om concrete verandering teweeg te brengen in je persoonlijke leven of werk. Niet vanuit hoogstaande theorieën, maar vertaald naar concrete stappen die iedereen kan zetten om Change Maker Leadership onder de knie te krijgen.

Leiderschap als change maker
Ashoka
Systeemverandering
Meer informatie

Bram Doolaege, A Streetwize Story

Bram starts vanuit deze smeltkroes van wetenschap, bedrijfsadvies en sociaal ondernemerschap om op speelse wijze te onderzoeken hoe we betere leiders kunnen zijn.

Positiviteit
Behendigheid
Creativiteit
Aansluiting
Meer informatie

Wil je meer informatie over onze keynotes?

Bekijk Arnoud Raskin over sociaal ondernemerschap

StreetwiZe ontwikkelt leerproducten met een grote impact voor bedrijven, geïnspireerd door de complexe en competitieve realiteit van straatgemeenschappen. Met een unieke combinatie van academisch onderzoek, zakelijke inzichten en ongecompliceerde street savviness ondersteunen we bedrijven en hun werknemers bij het omgaan met verandering, het ontwikkelen van leiderschap en het bevorderen van welzijn.

Alle winsten van StreetwiZe worden geïnvesteerd in MobileSchool.org om een 360° positieve impact op deelnemers, bedrijven en de maatschappij te garanderen.

Meer informatie over onze purpose