Ons team

Purpose-driven, high performing!

Maak kennis met het team

Op zoek naar een klassieke consultant? Dat is pech. In plaats daarvan krijg je deze bende. Ze hebben verschillende achtergronden in grote bedrijven, consulting, wetenschappen en coaching. Allemaal zijn ze experts in hun domein, hebben ze op straat gewerkt, zijn ze impactgericht en zitten ze vol passie. Ontmoet ons team!

Wim Depickere
Wim Depickere

Wim leidt het StreetwiZe team en is ook verantwoordelijk voor de financiën van MobileSchool.org. Hij streeft ernaar om purpose te koppelen aan realisaties, voor onze klanten, ons team en de hele organisatie.

Arnoud Raskin
Arnoud Raskin

Arnoud Raskin is medeoprichter van Mobile School en StreetwiZe. Hij is een internationaal erkend sociaal ondernemer, Ashoka Fellow en auteur van het boek 'StreetwiZe: Wat managers kunnen leren van straatkinderen'.

Marc Wouters
Marc Wouters

Marc is onze StreetwiZe sales manager en is zowel een klantgerichte professional als een echt mensen-mens. Geïnspireerd door het verhaal van MobileSchool.org, is hij toegewijd om zoveel mogelijk individuen, bedrijven en organisaties te bereiken door het verspreiden van het StreetwiZe verhaal.

Bram Doolaege
Bram Doolaege

Bram brengt ervaring als thought leader op het gebied van verandermanagement, communicatie en leiderschap naar het StreetwiZe team, evenals belangrijk onderzoek op het gebied van evidence-based management. En niet te vergeten een geweldig gevoel voor humor.

Ann Devolder
Ann Devolder

Je vindt Ann in de backoffice van StreetwiZe , met twee attributen - een telefoon en een computer. Ze plant de StreetwiZe trainingen en strooit met logistieke magie om ervoor te zorgen dat alle administratieve processen soepel verlopen.

Joyce van Eijndt
Joyce van Eijndt

Joyce is verantwoordelijk voor het beheer en de stroomlijning van de back-office van MobileSchool.org, waaronder ondersteuning voor StreetSmart, evenementondersteuning voor MobileSchool.org Campagnes en algemene administratieve en logistieke ondersteuning voor de hele organisatie.

Annika Beeck
Annika Beeck

Bij StreetwiZe combineert Annika haar jarenlange ervaring als HR Business Partner met haar tomeloze energie om impactvolle trainingen te geven. Haar doel? De talenten van mensen op één lijn brengen met de missie en cultuur van een bedrijf.

Davy Caelen
Davy Caelen

Davy heeft uitgebreide business vaardigheden opgebouwd als senior manager in de internationale IT-advieswereld, waar hij altijd van nature gericht was op het werken met mensen - niet met "middelen". Als liefhebber van impro-comedy houdt hij ervan dat faciliteren onderhoudend is, terwijl het toch een solide, impactvol verhaal oplevert.

Eric Vanbiervliet
Eric Vanbiervliet

Eric ontwikkelde een uitgebreide expertise op het gebied van bedrijfscultuur bij Colruyt Group. Als zelfstandig facilitator en trainer richt hij zich vooral op organisatieontwikkeling en leiderschap. Eric is een adept van game-based learning. Mensen omschrijven hem als een creatief en meeslepend persoon met grote voelsprieten en een goed gevoel voor humor.

Olivier Van der Brempt
Olivier Van der Brempt

Olivier is zeer gemotiveerd door de altijd verrassende combinatie van mensen en hun talenten. Hij heeft ruime ervaring opgedaan als consultant en als HR Project Manager. Door authentiek te verbinden, waarde toe te voegen, feedback te faciliteren, leiderschap aan te moedigen en medewerkers te betrekken, streeft hij naar positieve persoonlijke en teamontwikkeling.

Sofie Vandenberghe
Sofie Vandenberghe

Sofie's missie is om mee te werken aan de duurzame ontwikkeling van bedrijven en hun mensen. Ze brengt 27 jaar internationale ervaring in het faciliteren van groepen en workshops, gecombineerd met team- en individuele coaching naar het StreetwiZe team.

Bart Vanbellinghen
Bart Vanbellinghen

Bart brengt een solide combinatie van business, HR en Learning & Development ervaring van IBM, Vlerick Business School en Sanoma. Bart heeft ervaring met het faciliteren van een breed scala aan onderwerpen en streeft naar impact, gebaseerd op zijn oprechte interesse in zowel mensen als het bedrijfsleven.

Dorien De Vidts
Dorien De Vidts

Dorien brengt haar HR-achtergrond en uitgebreide trainingservaring naar het StreetwiZe team. Als facilitator en coach heeft ze workshops en programma's ontwikkeld en gefaciliteerd voor Europese en multinationale bedrijven op het gebied van communicatie, leiderschap en welzijn.

Hans Lamberts
Hans Lamberts

Hans vervoegde het team met een gedegen ervaring in Business en Learning & Development. Geïnspireerd door de kracht van ondernemerschap en eigenwaarde in verschillende contexten, beschouwt hij StreetwiZe als de perfecte hefboom om persoonlijke en organisatorische groei te ondersteunen.

Lies De Vocht
Lies De Vocht

Als Content & Communication Officer is Lies verantwoordelijk voor het beheer van onze social media pagina's, het up-to-date houden van onze website, het uitrollen van nieuwe grafische ontwerpen en het versturen van onze laatste e-nieuwsbrieven. Als het team twijfelt over de look & feel van StreetwiZe , is zij de aangewezen persoon.

Saskia Dieleman
Saskia Dieleman

Saskia was een van de Mobile School trainers die betrokken waren bij de ervaringsgerichte programma's van StreetwiZe. Tijdens onze 'Belgische Expedities' coachte ze de jongeren in een proces waarin ze verbinding maken en co-creëren met de deelnemers van de StreetwiZe klant.