Onze purpose

Visie & resultaten

Een impactgerichte benadering van talent en eigenwaarde

Ons bedrijf

MobileSchool-logo

MobileSchool.org is een hybride organisatie die haar ervaring met complexe en competitieve straatgemeenschappen gebruikt voor een duurzame ontwikkeling van jongeren en bedrijven. Met game-changing educatieve tools voor jeugdwerkers en high-impact leerproducten voor bedrijven, streven we naar een 360° impact op de samenleving en kwetsbare jongeren wereldwijd.

[[en]]Wie we zijn [[fr]]Qui nous sommes [[es]]¿Quiénes somos?[[pt]]Quem nós somos [[nl]]Wie we zijn

[Mobile School valoriseert de talenten en overlevingsvaardigheden van straatkinderen in 28 landen wereldwijd. Dat doen we nu al meer dan 20 jaar. Onze baanbrekende outreachstrategie verandert de houding van jongeren van hulp naar empowerment. [Mobile School valorise les talents et les compétences de survie des enfants des rues de 28 pays à travers le monde et ce depuis plus de 20 ans. Met onze vernieuwende strategie voor proximitéwerk kunnen we jongeren van de bijstand naar zelfstandigheid laten doorstromen. [Mobile School valora los talentos y las destrezas de supervivencia de los niños de la calle en 28 países del mundo. We doen dit al sinds meer dan 20 jaar. Nuestra estrategia de divulgación pionera genera un giro positivo en las actitudes de los jóvenes, pasando de la asistencia al empoderamiento. [ Mobile School valoriza os talentos e capacidades de sobrevivência das crianças em situação de rua em 28 países de todo o mundo. We doen dit al meer dan 20 jaar. Onze estratégia de proximidade pioneira movimenta atitudes dos jovens para longe da assistência ao empoderamento. [Mobile School waardeert de talenten en overlevingsvaardigheden van straatkinderen in 28 landen wereldwijd. Dat doen we nu al meer dan 20 jaar. Met onze baanbrekende outreach aanpak brengen we een positieve verandering teweeg in de houding van de jongeren, van hulpbehoevend naar geëmpowerd.

[Geïnspireerd door de vele buitengewone jongeren met wie Mobile School werkt, heeft onze hybride partner StreetwiZe zijn impactgerichte benadering van talent- en leiderschapsgroei ontwikkeld. Ze hebben street savviness gedecodeerd om te voldoen aan de leerbehoeften in een zakelijke context. [Inspiré par les nombreux jeunes extraordinaires avec lesquels travaille Mobile School, notre partenaire hybride StreetwiZe a développé une approche du développement des talents et du leadership axée sur l'impact. Ze hebben de cultuur van de straat ontwikkeld om te kunnen voldoen aan de vraag naar opleidingen in een commerciële omgeving. [Geïnspireerd door de vele buitengewone jongeren met wie Mobile School werkt, heeft onze socio híbrido StreetwiZe een impactgerichte benadering ontwikkeld die gericht is op talent en op de ontwikkeling van het leiderschap. Ha logrado descifrar el conocimiento de la calle para responder a las necesidades de aprendizaje en un contexto empresarial. [[pt]]Geïnspireerd door de vele extraordinários jovens waarmee Mobile School werkt, ontwikkelde onze hybride parceiro, StreetwiZe, een aanpak die gericht is op impact voor de ontwikkeling van talent en leiderschap. Eles decodificaram a noção de rua para responder às necessidades de aprendizagem em um contexto de negócios. [Geïnspireerd door de vele buitengewone jongeren waarmee Mobile School samenwerkt, heeft onze hybride partner StreetwiZe zijn impactgedreven benadering van talent- en leiderschapsgroei ontwikkeld. Straatattitudes werden gedecodeerd en vertaald naar een zakelijke context.

Website bezoeken

Onze merken

StreetwiZe ontwikkelt leerproducten met een grote impact voor bedrijven, geïnspireerd door de complexe en competitieve realiteit van straatgemeenschappen. Met een unieke combinatie van academisch onderzoek, zakelijke inzichten en ongecompliceerde street savviness ondersteunen we bedrijven en hun werknemers om te gaan met verandering, leiderschap te ontwikkelen en welzijn te bevorderen. Alle winsten van StreetwiZe worden geherinvesteerd in MobileSchool.org om een 360° positieve impact te garanderen op trainees, bedrijven en de maatschappij.

Producten verkennen

StreetSmart ontwikkelt baanbrekende tools voor jeugdwerkers om hen in staat te stellen het potentieel van jongeren wereldwijd te ontsluiten. Met ons geïntegreerd on- en offline aanbod investeren we in een opportuniteitsgerichte methodologie om de persoonlijke ontwikkeling van jongeren die opgroeien zonder veilige en zorgzame omgeving te maximaliseren.

Website bezoeken

Arnoud legt uit

Kijk hoe onze oprichter, Arnoud Raskin, de hybride structuur van onze organisatie uitlegt.