The Founder's Story & Leadership

Arnoud vertelt het verhaal van 'het waarom' en 'het hoe' waarmee hij begon als student-ondernemer op de designschool met een missie om de wereld te veranderen. Hij legt uit hoe 'purpose' het belangrijkste kompas werd van zijn leiderschap en hoe hij dit gebruikte om anderen te inspireren en te betrekken bij het opbouwen van een wereldwijd netwerk van bedrijven en NGO's die de realiteit van straatkinderen aanpakken.

The Founder's Story & Leadership

Na meer dan 15 jaar inzichten vergaard te hebben tijdens het leiden van MobileSchool.org, heeft Arnoud een wereldwijd verspreide reputatie opgebouwd in sociaal ondernemerschap. Hij is lid van het Ashoka netwerk dat de zogenaamde 'Change Maker Leaders' van over de hele wereld samenbrengt.

In deze keynote deelt Arnoud zijn reis van student-ondernemer op de designschool tot leider met een maatschappelijke missie. Hij duikt in het verhaal van 'het waarom' en 'het hoe' achter zijn initiatieven en illustreert hoe een duidelijk doel zijn leiderschapspad leidde. Arnoud bespreekt hoe hij dit doel gebruikte om anderen te motiveren en te betrekken, wat leidde tot de oprichting van een wereldwijd netwerk van bedrijven en NGO's die zich inzetten om de uitdagingen van straatkinderen aan te pakken.

Belangrijkste onderwerpen:

  • De betekenis van 'het waarom' onderzoeken: Het verbinden van visionair leiderschap met een grotere missie.
  • Pleiten voor meer zelfbewustzijn, empathie en kwetsbaarheid in leiderschap. 
  • Ontdek de essentie van 'StreetwiZe': benodigde vaardigheden en attitudes.
  • Onze plicht om te innoveren benadrukken: zoeken naar effectieve methoden en modellen voor systeemverandering

 

FORMAAT: 
  • Keynote
Neem contact met ons op

Inspireer

KEYNOTE

Bram Doolaege, A Streetwize Story

KEYNOTE

Talent Is Overrated

KEYNOTE

Change Maker Leadership