Talent Is Overrated

Onnodig te zeggen dat we geloven in de kracht van talenten. Door onze ervaring met talentontwikkeling, zowel op straat als in bedrijven, hebben we geleerd wat de drie belangrijkste uitdagingen zijn als het gaat om talentontwikkeling. In de keynote leer je 12 praktische tips om talentontwikkeling te managen, als individu of als organisatie.

Talent Is Overrated

TALENT WORDT OVERSCHAT - OVER STAR WARS, GOD EN DE SCHADUWZIJDE VAN TALENT

De missie van onze organisatie is 'Wij streven naar een wereld waarin elk talent tot bloei kan komen'. Onnodig te zeggen dat we geloven in de kracht van talenten. Dat geloof is echter positief, niet naïef. Door onze ervaring met talentontwikkeling op straat en in bedrijven, maar ook door de ontwikkeling van onze hybride organisatie, hebben we geleerd wat de drie belangrijkste uitdagingen zijn als het gaat om talentontwikkeling. Dit zijn: de uitdagingen op het vlak van talentdetectie en -selectie (1), de motivatie om talent op een duurzame manier te managen (2) en de gepaste activering van talent (3). In de keynote 'On Star Wars, God, and the dark side of talent' leer je 12 praktische tips en ontdek je hoe je talentontwikkeling kunt managen, als individu of als organisatie. Bereid je voor op een reis die begint rond 4000 voor Christus en eindigt met Top Gun Maverick in 2022.

 

FORMAAT: 
  • Keynote

Maïté en Marieke (moderatoren tijdens de Health Sciences Crossing Borders 2022, UGent): "Nog nooit zo goed opgelet tijdens een presentatie (idem voor de studenten). We vonden het ook geweldig hoe hij brede en relevante lessen formuleert op basis van Mobile School en StreetwiZe verhalen!"

Neem contact met ons op

Inspireer

KEYNOTE

Bram Doolaege, A Streetwize Story

KEYNOTE

The Founder's Story & Leadership

KEYNOTE

Change Maker Leadership