Change Maker Leadership

Arnoud presenteert de 3 kerningrediënten van Change Maker Leadership. Dergelijk leiderschap is essentieel om wereldwijde problemen aan te pakken, zoals basisonderwijs voor 150 miljoen straatkinderen, maar ook om concrete verandering teweeg te brengen in je persoonlijke leven of werk. Niet vanuit hoogstaande theorieën, maar vertaald naar concrete stappen die iedereen kan zetten om Change Maker Leadership onder de knie te krijgen.

Change Maker Leadership

Na meer dan 15 jaar inzichten vergaard te hebben tijdens het leiden van MobileSchool.org, heeft Arnoud een wereldwijd verspreide reputatie opgebouwd in sociaal ondernemerschap. Hij is lid van het Ashoka netwerk dat de zogenaamde 'Change Maker Leaders' van over de hele wereld samenbrengt. Binnen die organisatie werd hij door McKinsey geselecteerd om samen met 11 collega changemakers van over de hele wereld na te denken over wat dit concreet betekent: Change Maker Leadership.

Tijdens deze keynote presenteert Arnoud de kerningrediënten van Change Maker Leadership. Dergelijk leiderschap is essentieel om wereldwijde problemen aan te pakken, zoals basisonderwijs voor 150 miljoen straatkinderen, de opwarming van de aarde of wereldwijde milieuproblemen, maar ook om concrete verandering teweeg te brengen in je persoonlijke leven, je werk en je omgeving. Arnoud maakt duidelijk dat het geloof in een oplossing, het besef dat we allemaal verbonden zijn en de wetenschap dat de overgrote meerderheid van de mensen goede bedoelingen heeft, de basisingrediënten zijn om dingen te veranderen. Niet vanuit hoogstaande theorieën, maar vertaald naar concrete stappen die iedereen kan zetten om Change Maker Leadership onder de knie te krijgen.

 

Belangrijkste onderwerpen:

  • De 3 belangrijkste denkwijzen van een leider die veranderingen aanbrengt
  • De 3 kernvaardigheden om een Change Maker Leader te worden

 

FORMAAT: 
  • Keynote
Neem contact met ons op

Inspireer

KEYNOTE

Bram Doolaege, A Streetwize Story

KEYNOTE

The Founder's Story & Leadership

KEYNOTE

Talent Is Overrated