Wendbaarheid en veerkracht

Soms gaan er dingen mis en dan is het de uitdaging om snel en effectief te handelen. Dit kun je doen door je wendbaarheid en veerkracht te versterken. Veerkracht is de vaardigheid die je nodig hebt om te anticiperen op en te herstellen van een tegenslag. Wendbaarheid is cruciaal om in elke situatie snel, effectief en behendig te reageren. Straatoverlevers leunen niet achterover. In plaats daarvan herstellen ze en omarmen ze waar nodig wat tegenzit. Wacht niet af wanneer dingen verkeerd lijken te gaan. Accepteer, anticipeer en handel.

Wendbaarheid en veerkracht

Hoe goed je ook weet wat je betekenis is en wat je waarden zijn. Hoe goed je het ook kunt communiceren. Soms gaat het mis en dan is het de uitdaging om snel en effectief te handelen. Dit kun je doen door je wendbaarheid en veerkracht te versterken. Veerkracht is de vaardigheid die je nodig hebt om te anticiperen op en te herstellen van een tegenslag. Wendbaarheid is cruciaal om in elke situatie snel, effectief en behendig te reageren. Straatoverlevers leunen niet achterover. In plaats daarvan herstellen ze en omarmen ze waar nodig wat tegenzit. In onze wereld daarentegen reageren we vaak angstig op verandering. Angst verlamt zowel ons als de bedrijfsresultaten. Wacht niet af wanneer dingen verkeerd lijken te gaan. Accepteer, anticipeer en handel. Dat maakt een enorm verschil.

OUTCOME:

Na deze workshop zul je het volgende begrijpen:

  • Het feit dat succesvol falen deel uitmaakt van wendbaar zijn
  • De toepassing van 3-stappen-denken en de motivatie om zo snel en effectief te handelen.
  • Weten "waarom je de dingen doet die je doet" maakt je veerkrachtiger

Na deze workshop ben je in staat om

  • Daag jezelf uit in ongemakkelijke situaties volgens het idee van onderdompeling en train zo je behendigheid.
  • Identificeer je eigen sterke en zwakke punten zodat je ze verder kunt ontwikkelen om je weerstand in perioden van stress te vergroten.
  • Gebruik je talenten beter om een verschil te maken voor jezelf en je collega's.

 

FORMATEN: 
Neem contact met ons op

Betrek

WORKSHOP

Storytelling

WORKSHOP

Self-Awareness

WORKSHOP

Positieve focus